Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

fredag 10 maj 2013

Storegården


PS. 

Vi har extraöppet på Storegården i Alboga hela Morsdaghelgen - lördag & söndag kl. 11-16 - tillsammans med alla företag som ingår i Taste the Countryside, vår nya samverkansgrupp för lokala företag i vårt närområde -  våra grannar helt enkelt.


Tillsammans erbjuder vi som ingår i Taste the Countryside olika erbjudanden och överraskningar för dig som vill ge din mamma, och/eller andra som du håller kär, en speciell upplevelse denna helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar