Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

onsdag 15 maj 2013

Mors Dag på Avelsås Naturhem
Våren är äntligen här och naturen börjar verkligen visa sig från sin bästa sida, så vackert med den skira grönskan, vårdofterna och härlig fågelsång. Mitt i allt detta fina ligger vår gemensamma "affärsgata" som vi alla hälsar er varmt välkommen till! Passa på att ta en rundtur och botanisera bland allt vi har att erbjuda.
Hos oss på Avelsås Naturhem kan ni bjuda Mor eller någon annan vän på kaffe och våffla i vårt växthus eller trädgården om vädret tillåter och alla som handlar för minst 300kr i butiken erhåller en lott och har möjlighet att vinna ett av våra fina lammskinn. gäller lör-sön 25-26 maj.


Extra Morsdagserbjudande: beställ en av våra lammlådor med leverans till hösten och du har möjligheten att köpa ett lammskinn med 20% rabatt!! gäller lör-sön 25-26 maj

Känn dig varmt välkommen till oss!
Lotta
                                               


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar