Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

onsdag 8 maj 2013

Alboga Plantskola

Vad erbjuder Alboga Plantskola under Morsdagshelgen?

- Hos oss hittar du
Morsdagsbuketten - vem vill inte bli uppvaktad med en väldoftande vacker bukett att sätta på sitt köksbord? Eller varför inte ge bort en blomstrande ros i kruka?

Naturligtvis hittar du också sommarens blommor hos oss, så passa på och gör din trädgård fin inför sommarens härligheter! Och självklart hittar du kryddor, färdigplanterade grupper och amplar. Vi hoppas vi kan inspirera er med våra blommor som vi själva drivit upp.

Denna speciella helg håller vi dessutom öppet både
lördag och söndag mellan klockan 11.00 och 16.00
Hoppas vi ses - Varmt välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar