Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

söndag 12 maj 2013

Besök porträttfotografen i hans ateljé!

Mors dag är ett tillfälle då släkt och vänner träffas. Utflugna barn kommer hem till mor o far. Passa på att ta ett familjefoto när alla är samlade.
Välkomna att boka tid för fotografering i min fotostudio i Källefors.
Under morsdagshelgen som är premiären för vår nya affärsgata är ni välkomna att komma förbi för att fotograferas ensam eller grupp.
Ni får med er en papperskopia på bilden att ge till er mor på morsdag till en kostnad av 200:-.
Vill ni sedan ha större kopia är ni välkommen att göra en beställning senare. 
Behöver ni bild till Id eller körkort, passa på pris under morsdagshelgen 150:- (normal pris 200:-).
Ni behöver inte beställa tid, jag finns i studion mellan 11-16 under premiärhelgen.
Titta gärna in på min blogg och mitt galleri.

Välkomna att boka tid
Jerry Stridh, tel 0705-98 41 28
jerry@jerrystridh.se

www.jerrystridh.se    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar