Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

tisdag 13 maj 2014

Haragården


Då närmar sig morsdagshelgen med stormsteg! 
Här på Haragården kommer vi att visa våra stugor som vi har för uthyrning.Brygghuset har vi hyrt ut nu i några år och haft många trevliga gäster både från Sverige och från många andra länder!
 

Förra året var det många som ville sitta vid dammen och fika och det går naturligtvis lika bra i år, vi kommer att vara ett av de ställen man kan köpa en påse med lokalproducerat fika i som vi hoppas ska smaka bra!

 
 

Nytt för i år är den nya "lillstugan" som snart är färdig, första uthyrningen blir till midsommar då stugan ska vara helt klar. Så på morsdagshelgen blir en liten förhandsvisningen av den.


 


På gården finns också många djur som får med sina lamm, hästar, höns som går fritt på gården och fjällkor som brukar vara uppskattat av de gäster som bor här, naturligtvis kan man titta på dessa även på morsdagshelgen!

Välkomna önskar Annalena & Ulrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar