Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

onsdag 14 maj 2014


Hallanda Säteri


Nu är det dags igen för öppet hus helg här på Hallanda Säteri. I år kommer vi att gästas av guiden Stellan Johansson som kommer att berätta om hur det gick till på Säteriet under släkten Kafles ledning under de 300 år som de bodde här. De slogs mot danskar, slog ihjäl en piga och satte nya landmärken utmed vägen bland mycket annat.

 Vi kommer också att erbjuda er att köpa med er vår "taste the countryside-påse" . Det är en delikatesspåse med innehåll från våra gårdsbutiker här i närheten. Fralla och dricka köps styckvis därtill.

 Ta med och fika under vägen eller sitt här i trädgården och låt er väl smaka. Kaffe kommer också finnas.Varmt välkomna hit!

Ingela & Torbjörn 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar