Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

lördag 7 december 2013Nu är det inte långt kvar på det här året…

Och den sista helgen står vi på Sockengården i Od,
tillsammans med sju andra lokalproducenter från bygden.
För då är det MATHANTVERKSHELG!!!!
Men innan dess måste vi bara prata oss jättevarma för dem supergoda insaltade oliverna som kommit från Sannas Italien :D Kom och provsmaka i butiken, både på oliver, olivolja och allt annat som finns att ta sig en tugga på!
Butiken har vi pyntat i en lagom julstämning; gransris, hjärtan och hyacinter.
Självklart finns det en massa gott oxå i butiken;
Julte
Julkaffe
Rökt lammkött
Våra delikata korvarOliver!!!!!
Olivoljor
Chokladpraliner
Vi kan packa Dig en delikatesslåda inför julen – antingen till dig eller till någon du vill ge en gåva!
För visst är det något speciellt med att få en present med godsaker i, som dessutom är från bygden (ja inte oliverna o olivoljan då :) ).
Till och med trälådan vi packar i är lokalproducerad!
VARMT VÄLKOMMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar