Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

torsdag 7 november 2013

Blommor till din far?

Att få en exklusiv bukett uppskattar de flesta - vi har häftiga buketter att ge bort till din far och för dem som vill köpa med sig hemgjorda praliner med smak utav whisky eller chili finns även det.

I vårt mysiga växthus har vi laddat upp med höst och vinterblommor som du kan pryda hemmet med. Dörrkransar, planteringar och annat smått och gott hittar ni också hos oss.

Hoppas vi ses!

Värmt välkomna till oss på Alboga Plantskola


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar