Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

fredag 18 oktober 2013

Nyheter i vår gårdsbutik

Vi på Avelsås Naturhem är jätteglada och stolta över att nu ha utökat vårt sortiment av gårdsprodukter med lammkort och rökt kött. Bara naturliga råvaror och väldigt goda!!!!
Vi har öppet varje söndag 11-16 så passa på att ta en tur till Grovare och provsmaka våra delikatesser och kika runt i vår lilla butik. Där finns en hel del för att förgylla höstrusket, goda teer, marmelader, doftljus och mjuka goa lammfällar att kura ihop sig i. Vill du beställa lammlåda så finns det några kvar till nästa omgång.

Varmt välkomna till oss!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar