Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

måndag 28 oktober 2013

Gravsmyckning

Inför Allhelgonadag

Till helgen är det Allhelgonadag och hos kan ni nu välja
bland fina dekorationer att smycka graven med.
Vi har även gravlyktor och oljeljus till försäljning.

Öppettider:
Torsdag: 17.30 - 19.00
Fredag: 14.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00

Varmt välkommen till oss på Alboga Plantskola.

I

fredag 18 oktober 2013

Nyheter i vår gårdsbutik

Vi på Avelsås Naturhem är jätteglada och stolta över att nu ha utökat vårt sortiment av gårdsprodukter med lammkort och rökt kött. Bara naturliga råvaror och väldigt goda!!!!
Vi har öppet varje söndag 11-16 så passa på att ta en tur till Grovare och provsmaka våra delikatesser och kika runt i vår lilla butik. Där finns en hel del för att förgylla höstrusket, goda teer, marmelader, doftljus och mjuka goa lammfällar att kura ihop sig i. Vill du beställa lammlåda så finns det några kvar till nästa omgång.

Varmt välkomna till oss!!!



onsdag 9 oktober 2013

Hannu Sarenström kåserar på Galtholmen Gårdsbutik



VIP-kväll med Hannu Sarenström här på Galtholmen Gårdsbutik

Kvällen den 17 oktober klockan 18.30 erbjuder vi en exklusiv kväll tillsammans med Hannu Sarenström här hos oss. Vi har laddat brasorna med ved, som kommer att spraka hemtrevligt medan vi lyssnar på Hannu som kåserar om ”hösten och vintern, samt det goda lammet”.
Det kommer att serveras en lättare tallrik med gårdens delikatesser, samt kaffe med något gott. Och självklart blir det mingel och gott om stunder att lära känna och prata med Hannu!
Vi kommer att vara inne i vårt hus, DÄRFÖR har vi starkt begränsat med platser, så är DU intresserad så hör av Dig så snart som möjligt. För inte vill Du missa detta fantastiska tillfälle att träffa Hannu o mingla runt! Vi lovar att det blir en kväll att minnas!
Kostnad för kvällen är 250 kr pp (inkl delikatesstallrik, dryck och kaffe/te).
Sista anmälningsdag 10/10!
Varmt Välkomna