Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

måndag 23 september 2013Mekelsmäss 28/9-29/9

Kvarnen i Jäla. Öppet lördag 16-01 och söndag 11-16

Till helgen är det mat och konstrunda i Falbygden med mycket konst och mat på många platser. Det brukar vara roligt, gott och intressant att besöka. I Kvarnen i Jäla finns jag där jag visar och säljer mina keramiktavlor, krumelurer, fat, stora musslor med mera. Nu har jag även glaserat många krumelurer i en vacker gulorange höstfärg som verkligen lyser upp fint. 
Jag räknar med att ta med nya lammskinn också. 

Vi är flera utställare i Kvarnen och det finns möjlighet att äta god gulaschsoppa. Mer info finns på www.jalaby.se och www.matokultur.se

Jag hoppas att vi ses till helgen, 

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar