Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

lördag 1 juni 2013

LÖRDAGSÖPPET på GALTHOLMEN

Morsdagshelgen är över för den här gången...

... men vi på Taste the Countryside vi finns kvar. Hoppas verkligen att du hade en riktigt härlig och upplevelserik helg här hos oss. När du känner att du har lust att komma ut och besöka oss igen, så är du varmt välkommen. Och Du vet ju att här finns mycket att uppleva och besöka!

Vi på Galtholmen Gårdsbutik behåller våra erbjudanden under hela sommarperioden, eftersom vi tycker det är så roligt att Du var en av dem som bidrog till den stora succé som premiären blev! 

Jo, Du som kommer och besöker oss får ta del av följande erbjudande som vi håller ända fram till 18 augusti denna sommar;

  • Perfekt till sommarens blommorDu 20% rabatt på våra härliga lerkrukor i olika storlekar – perfekt att sätta kryddor, pelargoner o sommarens vackra små blomsterarrangemang i.
  • Men vi lämnar även 20% rabatt på vårt sortiment av zinkprodukter – krukor, fat och kärl i olika storlekar samt vattenkannor.
  • Vi har styckdetaljer (frysta och vaccade) från gårdens egna lamm i butiken. Alldeles lagom till sommarens långa härliga kvällar, då grillen tänds och man kan njuta av god lokalproducerad mat!
Dessutom håller vi extraöppet under sommarperioden – alltså både lördag och söndag, klockan 12 – 16.
Varmt Välkommen till vår lilla gårdsbutik på Galtholmen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar