Presentation

"MITT I GRÖNSKAN LIGGER VÅR AFFÄRSGATA"

Bruset du hör är från naturens alla ljud, sjöarnas vågsvalp och personliga möten. I varje gränd av denna grönskande och härliga landsbygd finns en eller flera butiker. Det senaste inom inredning. Färg med en helt ny dimension. Färgsprakande design inte minst i plantskolan. I gårdsbutiken handlar du närproducerat. Invid ett naturreservat har porträttfotografen sin ateljé. Knacka på i gallerierna och möt konstnärerna personligen. Släntra in på ett kafé. Köp en kaffe latte eller en bit mat. Se bygdens alla utställningar. Bli serverad en härligt gräddad våffla. Gör ett besök i keramikverkstaden. Boka tid för Massage. Handla textil eller gör en beställning i syateljén. Bokbutiken skyltar med det senaste. Nybakat i Bakeriet. Ta del av ett ständigt utbud av aktiviteter, föreläsningar och kurser. Gör ett dagsbesök eller boka rum på ett av de många smågrändernas hotell, för en veckovistelse eller week-end paket. Fräscht och modernt.

Välkommen till detta och mer därtill!

tisdag 16 april 2013

Vårföreläsning! Crea Diem Bokcafé i Od                                 - Söndag 21 april kl. 15

Stefan Eklund ”Det lästa och levda livet”

- Om vad vi gör med litteraturen och den med oss
Det handlar om språk och litteratur som en väg till livshållning

Stefan Eklund är författare och journalist och sedan vintern 2010 chefredaktör på Borås Tidning. Han har tidigare varit kulturchef på Svenska Dagbladet och BT. Stefan Eklund har givit ut två böcker, de livsfilosofiska ”Samtal med Svante” och ”52 samtal med en terrier”. Han är också initiativtagare till ett av Sveriges mest prestigefyllda litteraturpris, Borås Tidnings Debutantpris.
Slå Dig ned en härlig söndagseftermiddag och lyssna till en mycket initierad person, såväl i tid som rum som ämnet i sig.  / Biljetter 125 kr. 
Välkommen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar